سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دوستیِ دنیای پست را از قلبم برکَن که از آنچه نزد توست، باز می دارد و مانع جستجوی وسیله رسیدن به تو می گردد و نزدیک شدن به تو را از یاد می بَرَد. [امام سجّاد علیه السلام ـ در دعایش ـ]
انصار حزب الله گیلان

حسن روحانی شب گذشته در حالی برای حضور در چهارمین نشست سران تعامل و اقدامات اعتمادسازی در آسیا وارد شانگهای چین شد که حتی شهردار این شهر نیز به استقبال رییس جمهور ایران نرفته بود!
در سفرهای رسمی، بر اساس عرف پذیرفته شده، مقام همتراز از کشور میزبان به استقبال میهمان می رود اما در استقبال از روحانی، بالاترین مقام دولتی چین، معاون وزیر خارجه و بالاترین مقام محلی نیز معاون شهردار شانگهای بوده اند. به جز این دو نفر تنها سفیر ایران در چین به استقبال رییس جمهور رفته بود.

در تیر ماه سال 91 نیز عدم استقبال مقام های عالی رتبه دولت برزیل از احمدی نژاد به گونه ای بود که او مجبور شد با تعدادی از ماموران امنیتی فرودگاه ریو دو ژانیرو عکس یادگاری بیندازد.

در برنامه های اعلام شده برای روحانی، هم "استقبال رسمی" از او دیده نمی شود. روحانی امروز در چین، در نشست سیکا که به جز ایران، رژیم صهیونیستی نیز در آن عضویت دارد، سخنرانی کرده است.

روحانی قرار است با برخی از مقامات شرکت‌کننده در این اجلاس، ایرانیان مقیم چین اعم از تجار، مدیران شرکت‌های ایرانی و کارکنان نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران و برخی نخبگان چینی و در نهایت همتای چینی خود دیدار و گفت‌وگو کند.

ظریف وزیر امور خارجه، زنگنه وزیر نفت، آخوندی وزیر راه و شهرسازی، نهاوندیان رییس دفتر رییس‌جمهور برخی معاونان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی روحانی را در این سفر سه روزه همراهی می‌کنند.

تصاویر زیر گویای نحوه استقبال از رییس جمهور ایران در شانگهای است:


















----------------------

 

سنگ نگاره های به جا مانده از عهد باستان نشان می دهد که جوامع شرقی از جمله ایران و مناطق دیگر همچون تمدن "تدمر" در سوریه علیرغم تاثیرپذیری از معماری یونانی و رومی، باز هم حال و هوای شرقی خود را حفظ کرده بودند که این در سنگ نگاره ها و پیکرهای تقریبا پوشیده لباس به یادگار مانده از آن دوران خود را نشان می دهد.
 تاریخ لباس بخشی از تاریخ تمدن است که در آن تحولات شکل و فرم لباس از قدیمی ترین ایام تا زمان خاصی مورد بررسی، مطالعه و تحقیق قرار می گیرد و با تغییر این نوع پوشاک رفتارهای فرهنگی و اجتماعی آن جامعه نیز دستخوش تغییر و تحول می گردد.

در هر جامعه مطالعه این بخش از تاریخ رازهای نهفته ای در مورد مردم آن دوران را برای ما روشن می کند.

کارشناسان طراحی پارچه و لباس قدیمی ترین نمونه های لباس در فلات ایران را مربوط به لباس های مجسمه انسانی در این فلات می دانند که متعلق به 4200 سال قبل از میلاد است. برای مثال پوشاکی به تن مجسمه ها در کاوش های شهر سوخته زابل به دست آمده که حیرت انگیزند و در آن روزها که پوشیدگی و لباس برای بسیاری از جوامع مفهومی نداشت، این مجسمه ها نشان از پوشیدگی ایرانیان باستان دارند.

با این حال هر چه زمان می گذرد و وسایل ارتباط جمعی پیشرفت می کنند گویی این فرهنگ غنی که بعد از آمدن اسلام، غنی تر هم شد به فراموشی سپرده می شود و تاثیر فیلم ها و سریال های ماهواره ای  بیشتر و بیشتر بین بانوان ایرانی نمود پیدا می کند، تا جایی که حتی با وجود قانون حجاب در کشور ، طراحان لباس که باید بیانگر فرهنگ اصیل اسلامی- ایرانی  کشور باشند به دنبال راهی برای نشان دادن طراحی های منطبق با مد غربی و معیار برهنگی خود در رسانه های آن طرف مرزها هستند.

رسانه های غربی نیز که دشمنی و عناد آنها با انقلاب ایران سی و اندی سال است عیان شده، از این تصاویر برای تضعیف نظام نهایت استفاده را می برند.

روایت کامل "دویچه وله"از برهنگی مانکن ها در خیابان های ایران

نمونه این عکس را گاه و بیگاه در سایت ایرانی زبان دویچه وله می توان دید. سایتی که موضع گیریش نسبت به نظام ایران کاملا مشخص است و در واقع با پخش این تصاویر قصد ندارد به طراحان لباس ایرانی کمک کند بلکه می خواهد به اهداف شوم خود دست یابد.

این سایت در حالی عکس های بی حجاب مانکن های ایرانی را روی خط می فرستند که معلوم نیست چگونه و از چه طریقی با طراحان ایرانی ارتباط برقرار می کند و آنها را راضی به پخش عکس هایی می کند که در ایران غیر قانونی بوده و پیگرد قانونی دارند و چرا مراجع قضایی-امنیتی این مساله را پیگیری نمی کنند؟

این گزارش تصویری که عموما در مناطق شمال شهر تهران و همچنین مراکز برخی استان تهیه می شود، بیانگر راحتی فعالیت این طراحان بی قید و بند و همچنین باز بودن فضا برای گرفتن عکس های بی حجاب و البته با البسه تحریک کننده است. این موج ارسال تصاویر حرفه ای بدحجابی مانکن ها با لباس های غیر اسلامی به تهران محدود نشده و در ماه های اخیر به مراکز برخی استان ها از جمله شیراز نیز رسیده است.
به راستی چگونه عده ای طراح، گوشه ای از شهر یا روستا را برای تهیه این تصاویر حرفه ای عکاسی!!می توانند مهیای اقدامات خود کنند؟!

این در حالی است که طراحی لباس اسلامی در کشور مدت ها است که مورد توجه قرار گرفته اما نتوانسته موفقیت انچنانی کسب کند چرا که با قشر ضعیف و متوسط جامعه که تحت تبلیغات گسترده ضد فرهنگی غرب هستند ارتباطی برقرار نمی کند.

حتی سال گذشته نیز نمایشگاه لباس اسلامی در برج میلاد برگزار شد که مانتوها  و چادر های ارائه در این نمایشگاه هر چند بسیار زیبا و شکیل بودند اما از لحاظ قیمتی آنقدر گران بودند که بسیاری از مردم قدرت خرید انها را نداشتند.

آنچه مسلم است ، نمی توان منکر این شد که جوان ایرانی به واسطه فطرت خود زیبایی و زیبا بودن را دوست دارد و به دنبال راهی برای ابراز این زیبایی هاست و به همین دلیل است که به راحتی در تله فرهنگی غرب و سودجویان بازار مد گرفتار می شود و به دلیل فقر اطلاعاتی درباره فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی  که عزت و شرف زن را حفظ می کند به بی راهه می رود .
از همین رو بر مسئولان فرهنگی کشور واجب است که هر چه سریعتر چاره ای برای تغییر فرهنگ پوشش و لباس جوانان ایرانی که روز به روز بیشتر رنگ و بوی غربی می گیرند ، بیاندیشند و یا حداقل رفتارهای غیر قانونی طراحان لباس را پیگیری کنند تا چهره فرهنگی ایران در دنیا تغییر نکند.

















==================

---------------------------

ارسال شده توسط روز نامه الکترونیکی درد نیوز – 1377 مدیر مسئول و سردبیر : ااد در ساعت 12:35 ب.ظ | نظرت شما (0)

دوشنبه 29 اردیبهشت 1393

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اهمیت دیپلماسی در جهان امروز، گفت: کسانی که از سوی وزارت خارجه به مأموریت‌های کاری می‌روند، سربازان و افسران انقلاب در جبهه خارجی هستند.  111086آیت‌الله هاشمی رفسنجانی  در دیدار جمعی از مدیران، سفرا و کارداران سابق جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف که به دنبال ملاقات وزیر و معاونان وزارت خارجه به این دیدار آمده بودند، با ارائه تحلیلی از فضای سیاسی کشور در سال‌های قبل از انقلاب، گفت: اگرچه ماهیت انقلاب مردمی بود اما پس از پیروزی، امام(ره) با تأکید بر لزوم روابط دولت با دولت‌ها، اهمیت سیاست خارجی را برجسته کردند.وی، اظهار نگرانی برخی از دولت‌های عربی منطقه از تکرار انقلاب اسلامی در کشورهایشان و نا امیدی غرب از نابودی یا به انحراف کشاندن انقلاب از طریق مصادره مسئولیت‌های مهم را دلیل حمایت از حزب بعث دانست که حکومت اقماری نظام کمونیستی بود و با اشاره به اجماع غرب، شرق و ارتجاع برای تحریک صدام در شروع جنگ، افزود: میدان‌داری‌های سیاسی و نظامی ایران، حامیان حزب بعث را نا امید و نسبت به الگوپذیری ملت‌ها از ایران نگران کرد و مستقیماً وارد جنگ با ایران شدند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان برخی اقدامات سیاسی برای جلوگیری از جنایات صدام، بمباران شیمیایی حلبچه را نقطه اوج قساوت غرب و شرق در قتل‌عام مردم دانست و اظهار کرد: از قسی‌القلبی مثل صدام بعید نبود که این جنایت را در شهرهای ایران هم تکرار کند.

هاشمی رفسنجانی با اشاره به جلسات سران قوا و حضور وزیر امور خارجه در برخی از جلسات، یادآور شد: وقتی قرار بر پذیرش آتش‌بس شد، تیم دیپلماسی ایران چنان میدان‌داری کرد که سند پیروزی سیاسی ایران در سازمان مللی تصویب شد که قدرت‌هایش تمایلی به این کار نداشتند.

فرمانده دوران دفاع مقدس با بیان چند برنامه دیپلماسی در طول هشت سال جنگ تحمیلی، ماجرای «مک فارلین» را یکی از نکات قوت و برجسته عملکرد مسئولان نظام دانست و گفت: با کاری منسجم و تلفیقی از شیوه‌های پنهان و پیدای دیپلماسی، هم نیازهای نظامی جبهه‌ها در آن مقطع حساس دفاع مقدس را تأمین کردیم و هم نگذاشتیم ابهت انقلاب اسلامی در نگاه جهانیان مخدوش شود که موجب افتخار ایران و رسوایی و بحران در آمریکا شد.

هاشمی رفسنجانی با اشاره به بحث‌های غیرمنصفانه‌ای که این روزها درباره این موضوع می‌شود، گفت: کسانی که گاه آن روزها در جریان امور دفاع مقدس و کشور نبودند، امروزه با اغراض سیاسی، تحلیل‌های تخیلی می‌کنند و با تحریف تاریخ درصدد برجسته کردن نقش نداشته خویش در تاریخ انقلاب و دفاع مقدس هستند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه «منتقدان ماجرای مک فارلین همیشه هیاهو می‌کردند»، خاطرنشان کرد: در آن زمان که هشت نماینده مجلس می‌خواستند از وزیر امور خارجه در این باره سوال کنند و در مطبوعات اعتراض می‌کردند، امام(ره) در بیانیه‌ای معروف به «این تذهبون؟!» گفتند و بر آنان نهیب زدند که «حرف‌هایی را که شما می‌زنید، رادیو اسرائیل جرأت نمی‌کند بگوید».

وی ادامه داد: چون امام از اول تا آخر در جریان مسأله مک فارلین بودند و بارها در مسیر راهنمایی‌های مؤثری داشتند، مطمئن بودند که افرادی درصدد شبه‌افکنی‌اند و با آن بیانیه آنها را به خوبی از میدان به‌در کرد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با تأکید بر جایگاه و نقش امام(ره) در همه مراحل انقلاب، گفت: شخصیتی عالم به زمان، فیلسوف بی‌نظیر، فقیهی واقعی و افقه، باریک‌بین و باهوش، مؤمن، متفکر، عارف و متوکل علی‌الله، با آن سلامت نفس، انقلاب را آسیب ناپذیر کرده بود و با تدبیر بی‌نظیر همه مسایل را مدیریت می‌کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان امتیازات و ویژگی‌های تاریخی، جغرافیایی طبیعی و فرهنگی ایران، مکتب اهل بیت(ع) و مردمی پاک و مخلص را سرمایه نظام دانست و گفت: متأسفانه در برخی مقاطع کسانی که بویی از مبارزه و انقلاب نبرده بودند، مفسر جمهوریت و اسلامیت نظام می‌شوند که به خاطر افکار تند، در داخل باعث نگرانی جوانان و زحمت کشور و در خارج باعث خوشحالی دشمنان انقلاب می‌شوند.

همین که دنیا فهمید با ایران باید در فضایی برابر و محترمانه مذاکره کند، پیروزی سیاسی است

وی با بیان شباهت و تفاوت‌های عملکرد تیم دیپلماسی ایران در سال‌های پس از جنگ و پرونده هسته‌ای اظهار کرد: با منطق دیپلماسی دنیا را قانع کردیم که پس از هشت سال حمایت از ارتش بعث، در سازندگی پس از جنگ، طرح‌های بزرگ ایران را فاینانس کنند و امروز نیز با همان صلابت باید برای احقاق حقوق خود تلاش کنیم.

هاشمی رفسنجانی با تأکید بر ضرورت توجه به شرایط زمانی در اتخاذ تصمیمات سیاسی، به مذاکرات هسته‌ای و حواشی داخلی و خارجی آن اشاره کرد و گفت: همین که دنیا فهمید که با ایران باید در فضایی برابر و محترمانه مذاکره کند، یک پیروزی سیاسی است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تقدیر از تلاش‌های فرزندان انقلاب در جبهه دیپلماسی، تصریح کرد: وزارت خارجه با مدیران مجرب و منطقی خویش، عزت، حکمت و مصلحت را به گفت‌وگوهای سیاسی برگرداند و ذهنیت‌های منفی را جبران کرد.

وی اضافه کرد: اکنون دنیا به منطقی و جدی بودن ایران در مذاکرات واقف شده و راه برای مغالطه و ادعای مخفی کاری ایران بست و هدایت‌های رهبری در جریان مذاکرات، کار را در تقابل با تندروها سهل کرده است.

هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنان خود با مقایسه اوضاع اقتصادی امروز کشور با سال‌های پس از جنگ، یادآور شد: در آغاز سازندگی 51 درصد کسری بودجه، بیکاری خطرناک و تعطیلی کارخانه‌ها و مراکز تولیدی و کشاورزی در استان‌های درگیر در جنگ بیداد می‌کرد، ولی با همدلی و حمایت مردم و اتخاذ تصمیمات منطقی، رونق به تولید برگشت و بیکاری 16 درصدی به 9 درصد رسید و همه کشور تبدیل به کارگاه بازسازی و سازندگی شد و مردم به دلیل رونق تولید و کسب و کار از زندگی مناسب‌تری برخوردار شدند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ظرفیت‌های ایران، اظهار کرد: ترمیم اوضاع اقتصادی و رونق اشتغال، عوامل فراوانی دارد که سیاست خارجی یکی از آنهاست و دولت با اولویت دادن به آن می‌کوشد تا انحرافات و عقب‌ماندگی‌های اقتصادی و سیاسی هشت سال گذشته را جبران کند.

در آغاز این دیدار آقای مؤید، یکی از مدیران با سابقه وزارت امور خارجه، ضمن ارائه گزارشی از برنامه‌های وزارتخانه برای استفاده از سرمایه‌های انسانی، به یادآوری خاطرات سفرا و کارداران در سال‌های اول انقلاب اسلامی، بویژه هشت سال دوران سازندگی پرداخت که دنیا پس از یک دوره تقابلی، روی به تقویت همکاری‌ها آورد

ارسال شده توسط روز نامه الکترونیکی درد نیوز – 1377 مدیر مسئول و سردبیر : ااد در ساعت 07:15 ب.ظ | نظرت شما (0)

دوشنبه 29 اردیبهشت 1393

فعال حقوق بشر و بولاگ نویس و روز نامه نگار امروز سه شنبه صبح دستگیر  شد بنابر اخبار واصله نامبرده  شنکجه  و بیماریش وخیم می شود و در بازداشتگاه انفرادی  نگهداری می شود ...اتهام وی در خصوص اعتراض به  تخریب خانه های غیر مجاز با حکم قضایی بوده است


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط دکتر محمد علیی اسلامی 93/3/3:: 2:28 عصر     |     () نظر